Partners

SDY Agency

Event consult

Producent

Behöver ni hjÀlp att skapa ert digitala eller fysiska event frÄn start?


Jag hjÀlper er att skapa, optimera och förpacka ert innehÄll tillsammans med er för att skapa en upplevelse som gÄr hem genom rutan och skapar engagemang med era medarbetare eller kunder.


Live producent / Studio Manager

Har ni redan ett satt innehÄll, bokat studio och behöver hjÀlp att skapa ett körschema som upplevelsen involverande och engagerande?


Som live producent ser jag över ert schema, skapar ett tekniskt körschema och tar fullt ansvar för sÀndningens genomförande genom tÀtt samarbete med studions tekniker.

Studio

Jag jobbar i nĂ€ra samarbete med nĂ„gra av Stockholms frĂ€msta Studios. Önskar ni rĂ„dgivning och hjĂ€lp att hitta rĂ€tt studio och teknik hjĂ€lper jag er gĂ€rna. Valet av Studio Ă€r viktigt bĂ„de för er leverans och budget.


MÄnga talare pÄ lÀnk, informationstungt eller en ambition av tv-sÀndning. Allt Àr möjligt. Men se till att vÀlja rÀtt plats för ert behov.

Eventplattform och grafik

Det finns idag mÀngder med eventplattformar med olika styrkor och prisnivÄ. Vad Àr viktigt för er? AnvÀndarvÀnlighet, interaktion, statistik, breakoutrooms, one to on chatt, sÀker streaming?

Och glöm inte, grafik Àr det som lyfter er sÀndning. Thumbnails, lower thirds, bumper och vinjett skapar tv-kÀnslan av ert event.

‍

Twebcast cases by

SDY Agency

Not showing any cases here yet.
No items found.